sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Banaaniletut

Kokeileppas ensi kerralla, kun herkkuhammasta kolottaa tai hedelmäkulhossa köllöttää parhaat päivänsä nähnyt banaani. Mitä kypsempi banaani, niin sitä makeampi maku.

Eräs asiakas kysyi, että onnistuuko myös mämmikouralta. Onnistuu. Ja oli kuulemma onnistunut. Banaanilettuja voit nauttia Cambridge Ohjelman tasolta 3 alkaen.

Peittoaa terveellisyydessä perinteiset letut mennen tulleen ja palatessa. Helppoa, hyvää ja vieläpä edullista.

banaaniletut, kevyt välipala
Banaaniletut kera vaniljakastikkeen.


Banaaniletut:
1 banaani (100 kcal)
2 munaa ( yht. 140 kcal)
1/2 tl vaniljasokeria (8 kcal), kanelia tai kaardemummaa

Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Paista pannulla miedolla lämmöllä tipassa öljyä.
Paistaessa muista mieto lämpö ja maltti lettua kääntäessä. Anna letun jähmettyä ennen kääntämistä, ohut paistolasta sopii tehtävään parhaiten.

Tarjoile ja nauti sellaisenaan. Vaniljakastikke ja marjat sopivat mainiosti kyytipojiksi.

Vaniljakastike:
2 rkl Cambridge Vaniljapirtelö (2 rkl = 1/2 pss = 72 kcal)
0,5 dl kylmää vettä tai sokeroimatonta soppaa esim. Valio sokeroimaton mustikkasoppa

Sekoita ainekset shakerissa tai sauvasekoittimella.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti