keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Nimestään huolimatta kevyet tonnikalapihvit


Kevyet tonnikalapihvit (4 pihviä, noin 75 kcal/pihvi, Tasolta 1 Plus alkaen)


1 prk laadukasta tonnikalaa vedessä
1 tl öljyä
0,5 dl juustoraastetta (Polar 5%, Valio) tai raejuustoa
1 muna
sitruunapippuria

sitruunan mehua

Kevyt ruoka, arkiruoka, tonnikalapihvit, tonnikala


Valuta tonnikala hyvin. Sekoita ainesosat sekaisin kulhossa ja muotoile vedellä kostutetuin käsin pihvejä. Paista pannulla tilkassa öljyä noin kaksi minuuttia puoleltaan. Käännä pihvi paistolastan avulla rivakalla liikkeellä, jotta pihvi pysyy koossa.

Tarjoile vihersalaatin tai kasvisten kera. Viimeistele annos puristamalla sitruunan mehua pihvien päälle ja salaatinkastikkeeksi. Salaatin makua voit voimistaa lisäämällä hieman pippuria ja sormisuolaa annoksen päälle.

Tonnikalapihvien kaverina maistuvat myös paahdetut kasvikset:

Paahdetut kasvikset

Psst. MSC-sertifikaatilla merkintä tonnikalapurkin kyljessä kertoo, että tonnikalan kalastus on tehty kestävän kehityksen mukaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti